Uniunea Nationala a Traducatorilor Autorizati din Romania

Si dumneavoastra puteti sprijini U.N.T.A.R. Nu va costa absolut niciun leu.

Tot ce trebuie sa faceti este sa redirectionati catre U.N.T.A.R. 2% din impozitul pe care oricum īl platiti la stat, īn conformitate cu prevederile art. 57 alin. (4) si art. 84 alin. (2) din OUG nr. 138 pe 2004 pentru modificarea si completarea Legii nr. 571/2003 privind Codul fiscal. Astfel, contribuiti la eficientizarea cheltuirii banului public, deci al dumneavoastra, pentru binele si īn folosul īntregii noastre profesii, pentru ca noi, U.N.T.A.R.,  sa putem veni mai bine īn sprijinul traducatorilor si interpretilor autorizati din īntreaga tara.

Ce trebuie sa faceti:

1. Daca aveti venituri din salarii, va rugam sa completati Formularul 230, sa īl semnati si sa īl depuneti  la Administratia Financiara de care apartineti, pāna la data de 15 mai a fiecarui an.

2. Daca aveti venituri din activitati independente (venituri comerciale, venituri din profesii libere etc.), va rugam sa completati Formularul 200, sa īl semnati si sa īl depuneti  la Administratia Financiara de care apartineti, pāna la data de 15 mai a fiecarui an.

Datele de identificare U.N.T.A.R.:

Uniunea Nationala a Traducatorilor Autorizati din Romānia

CIF: 23938472

IBAN RO68 BRMA 0870 0198 1720 0000, Banca Romāneasca, Suc. Titan., Bucuresti

Īn situatia īn care contribuabilul (adica dumneavoastra!) nu cunoaste suma care poate fi virata, poate sa nu completeze rubrica "Suma", caz īn care organul fiscal va calcula si va vira 2% din impozitul pe venitul realizat de respectiva persoana, pe baza copiilor fiselor fiscale sau ale deciziilor de impunere anexate acestor declaratii.

Nu pot fi sponsorizate entitati non-profit prin directionarea de pana la 2% din impozitul retinut de platitorul de dividende.

Noi, U.N.T.A.R., va multumim ca sunteti alaturi de noi si ne angajam sa fim mereu alaturi de dumneavoastra.